Top
Amsterdams Genot - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4372
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4372,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Amsterdams Genot
Amsterdams Genot
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

5 uur

15+

Informatie aanvragen

Amsterdams Genot
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Amsterdams Genot Arrangement

Wilt u genieten tijdens uw bedrijfsuitje, dan is ons ‘geniet-arrangement’ wat voor u! Bekijk hier ons Amsterdams Genot Arrangement. Gedurende dit arrangement zorgen wij voor een rijk gevuld programma met onder meer een rondvaart, een high tea en een stadswandeling door de Jordaan.

13:00 – 14:00 Reguliere Rondvaart door Amsterdam

De mooiste manier om Amsterdam te zien is natuurlijk vanaf het water. Een bedrijfsuitje is een mooie gelegenheid om eens samen met je collega’s een grachtentour te doen! Geniet van de mooie Amsterdamse grachten tijdens deze rondvaart door Amsterdam.

14:15 – 15:45 High Tea in stijl

Nadat u op de rondvaartboot heeft kunnen genieten van een blik op Amsterdam, kunt u in alle rust genieten van een high tea met uw collega’s. In een mooi en oud Amsterdams pand krijgt u een tafel vol scones met clotted cream, diverse ambachtelijk vervaardigde taartjes, vingersandwiches en thee voorgeschoteld. Zo kunnen personeelsleden tijdens dit bedrijfsuitje gezellig met elkaar praten, bij een tafel vol heerlijkheden!

15:45 – 17.15 Hofjes in de Jordaan

Hofjes in de Jordaan is een rondleiding door de gezelligste volksbuurt van Amsterdam. Onze gids neemt u de echte buurt in en verrast u o.a. met het Johnny Jordaan Plein, Baantjer café Lowietje, café Rooie Nelis, de mooie Brouwersgracht en natuurlijk de mooiste en rustieke hofjes van Amsterdam. Deze tour door de Jordaan is inclusief een consumptie in een authentiek Jordanees Amsterdams café.

Een compleet high tea, hofjes & rondvaart Amsterdam arrangement!

Amsterdams Genot kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– rondvaart Amsterdam
– complete high tea
– hofjes tour in de Jordaan
– professionele en Amsterdamse gids(en)
– onbeperkt drankjes tijdens de rondvaart
– uw gewenste dag & tijdstippenboeken
– BTW

15+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Amsterdams Genot informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje