Filter op prijs & budget

Bedrijfsuitje Amsterdam met de boot?

Een rondvaart Amsterdam als bedrijfsuitje? Bekijk hier dan de leukste uitjes op het water. Geniet van de mooiste grachten ter wereld!  

Bekijk hier leuke rondvaart arrangementen die u direct kunt boeken. Heeft u specifieke wensen voor uw rondvaart of wilt u dit misschien combineren met andere leuke personeelsuitje activiteiten zoals bijvoorbeeld een workshop of stadswandeling? Geen probleem! Neem contact met ons op de mogelijkheden voor uw uitje te bespreken. Wij stellen samen met u het ideale en onvergetelijke dagje uit in Amsterdam samen.


  1. Tapas Boot

    Arriba! Stap aan boord van ons varende tapasrestaurant; onze befaamde tapasboot in Amsterdam! Geniet van de mooie Amsterdamse grachten, en smikkel van een tapasbuffet om van te watertanden. Wij serveren verschillende worstsoorten,...


Dinnercruise, Borrelboot Amsterdam of Bedrijfsuitje Amsterdam Boot? Rondvaart met eten?  Boek bij ons het leukste vaararrangement in Amsterdam als personeelsuitje!


Rondvaart Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam op een boot? Natuurlijk, dit mag u toch niet missen!

Bekijk ons diverse rondvaart aanbod over de mooie grachten van Amsterdam!

Boek onze befaamde borrelboot Amsterdam, een dinnercruise of huur een salonboot of sloep.

Daarnaast hebben wij een aantal bijzondere combinatie arrangementen zoals het Floating and Walking Dinner of onze reguliere Floating Dinner. Deze speciale vaarten combineren een bezoek aan verschillende leuke Amsterdamse restaurants.

Ook voor een boot huren in Amsterdam voor uw bedrijfsuitje bent u bij ons aan het goede adres!