Top
Hofjes Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4375
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4375,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Hofjes Tour
Hofjes Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

amsterdam home brick square europe
Hofjes Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

amsterdam home brick square europe

Hofjes Tour

Maak een stadswandeling langs de hofjes van Amsterdam. Tijdens deze twee uur durende hofjes tour gaan jullie op pad met een deskundige stadsgids.

Amsterdam is een grote, toeristische stad. Maar Amsterdam heeft ook prachtige rustige hoekjes waar de bloemen bloeien en plekken waar je nog een speld kunt horen vallen. De hofjes in de Jordaan zijn oases van rust.

Wat zijn hofjes?

Hofjes, ook wel bekend onder de naam gasthuizen of weduwehuizen zijn typische Nederlandse tuintjes met huizen eromheen, stammend uit de 14e eeuw. Er zijn er in Nederland zo’n 200, waarvan 47 in Amsterdam, grotendeels in de Jordaan. Een bedrijfsuitje is een mooi moment om eens een tour langs de hofjes te doen en te ontdekken wat een pracht Amsterdam ook te bieden heeft.

Een rustgevend bedrijfsuitje

Als je met collega’s zo’n hofje betreedt ben je even helemaal weg; niet op kantoor, niet in de stad, maar gezellig in een rustiek tuintje omringd door prachtige Amsterdamse (pak)huizen. Dankzij de professionele gids krijgen jullie veel te horen over de geschiedenis van de hofjes, over wie ze bouwde en waarom. Jullie komen na deze stadswandeling een stuk wijzer thuis en een mooie ervaring rijker. Uiteraard bezoeken wij tijdens de tour ook nog een Amsterdams café voor een lekker drankje (exclusief).

Hofjes Tour kosten?

De prijs bedraagt € 12,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids
– unieke route langs de mooiste hofjes van Amsterdam
– startlocatie nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– exclusief vermakelijkheidsretributie Gemeente Amsterdam
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Hofjes Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje